2023 June 03 Saturday| شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
در نشست با حضور جوانان مستعد بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی مطرح شد؛

مهندس اتابک: تاکنون ۱.۷ میلیارد یورو سرمایه گذاری در هلدینگ کاوه پارس صورت گرفته است

دستاوردهای هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس با محوریت ارائه عملکرد و معرفی فولاد کاوه جنوب کیش در نشست با جوانان مستعد بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۸/۶/۵ تبیین شد.
کد خبر: ۱۲۰
۱۳:۴۶ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸

به گزارش روابط عمومی هلدینگ کاوه پارس دکتر رشیدی اقدم، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در این نشست گفت: تحقق اهداف هر سازمان به پشتوانه منابع انسانی است و حضرت آقا نیز تعبیری دارند که می فرمایند: « برای یک کشور، نیروی انسانی همه چیز است». وی ادامه داد: در هر دستگاه اجرایی اهداف و فعالیت ها از طریق منابع انسانی محقق می شود و منابع انسانی است که تعیین کننده است که چه رویکرد و استراتژی باید اتخاذ شود. خوشبختانه در هلدینگ کاوه پارس مهندس اتابک به عنوان یک مدیر راهبردی خیلی خوب عمل کرده اند و ما هم به نمایندگی از بنیاد از ایشان تشکر ویژه داریم.

دکتر رشیدی اقدم تصریح کرد: تجاربی که این بزرگان کسب و نتایجی که محقق شده است را علاقمند بودیم که به جوانان مستعد به عنوان مدیران آینده بنیاد منتقل کنیم.

در ادامه این آیین مهندس سید محمد اتابک مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس ضمن تشکر از دکتر رشیدی اقدم برای تشکیل جلسات انتقال دانش و تجارب گفت: کاوه پارس، هلدینگ تولید و ایجاد کارخانجات است و نگاهمان استحکام بخشیدن به اقتصاد کشور است. در کاوه پارس تاکنون پروژه های زیادی اجرا شده و آنچه تاکنون شکل گرفته در صنایع زیرساختی توانسته بخش عظیمی از صنایع مادر را در کشور ایجاد کند.

وی با اشاره به ماموریت نخست این هلدینگ در بدو تاسیس اشاره کرد و افزود: در بخش معدنی ایجاد ۱۵ درصد زیرساخت برای تولید سیمان کشور در بنیاد مصوب شد که در مجموع هلدینگ محقق شود. در پروژه های زیرساختی توانستیم هم در معدنی و هم در فلزی برابر با برنامه پیش بینی شده پیش برویم که هر کدام بخشی از اقتصاد مقاومتی و اصول سیاست های اقتصاد مقاومتی را محقق کرده است. توسعه کارآفرینی با ایجاد شرکت ها در مناطق محروم شکل گرفته است و از طرفی نیز ۵۳ درصد فروش از محل صادرات محقق شده که گواه تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

وی با اشاره به درون زایی و برون گرایی محقق شده در هلدینگ به عنوان شاخص مهم اقتصاد مقاومتی به فعالیت در مناطق کمتر برخوردار نیز اشاره کرد و افزود: در استخدام در مناطق پروژه، جذب را مشروط به صدور شناسنامه در محل پروژه دانستیم و آزمون ها را نیز دانشگاه های محل پروژه برگزار کردند و این روش کمک بسیاری کرد تا هیچ شائبه ای در استخدام ها بوجود نیاید. اما در راستای توسعه، مدیران و متخصصین را از کارخانجات خودمان گذاشتیم تا نیروهای جوان تازه استخدام شده بتوانند در کنار افراد با تجربه و متخصص آموزش ببینند. وی همچنین افزود: تاکنون بالغ بر ۱.۷ میلیارد یورو سرمایه گذاری برای ایجاد پروژه های هلدینگ کاوه پارس انجام شده است.

شایان ذکر است در این نشست مهندس شریفی رئیس هیأت مدیره کاوه جنوب کیش، مهندس دهاقین مدیرعامل و هادی طاهری و حمیدرضا سلماسی اعضای هیأت مدیره فولاد کاوه جنوب کیش نیز گزارش از حوزه های فعالیت خود ارائه نمودند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: